x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Escaldes-Engordany

Les obres de dues de les torres del Clot d'Emprivat acabaran el 2022

La Torre ja té l’excavació i la cimentació enllestides i destinarà una tercera part dels apartaments
al lloguer
Les torres que inicien el vol

Les torres que inicien el vol

Les torres que inicien el vol

Fernando Galindo
Acte de presentació del projecte de construcció de la torre Zenit.

Les torres que inicien el vol

Acte de presentació del projecte de construcció de la torre Zenit.

Fernando Galindo
Signatura del projecte de La Torre amb les empreses constructores.

Les torres que inicien el vol

Signatura del projecte de La Torre amb les empreses constructores.

Actualitzada 07/11/2019 a les 12:55
Les construccions de dues de les cinc torres que capitalitzaran l’alçada de la parròquia en un futur donaran el tret de sortida en breu i es marquen el 2022 com a data per tenir acabades les obres.
Per una banda, La Torre, que se situarà al Clot d’Emprivat, està preparada per començar a alçar-se després de les obres prèvies d’excavació del terreny, segons s’explica en un comunicat de la constructora: “Després de la feina d’excavació, estabilització i de cimentació, que han durat gairebé un any, comencen els treballs de construcció.” Locubsa-Cevalls és l’empresa que es va emportar, davant les sis corporacions que es van presentar, el concurs per realitzar la construcció de l’edifici, que es convertirà en un dels més alts del país amb 20 plantes repartides entre locals residencials i comercials. “L’edifici tindrà 61 unitats residencials, amb pisos de fins a quatre habitacions. L’edifici, ubicat al cor de la parròquia d’Escaldes, comptarà amb quatre locals comercials de grans dimensions a la planta baixa i planta primera”, dicta el comunicat, que també deixa clar que la segona alçada estarà destinada a oficines. D’entre els 61 apartaments, una tercera part no estaran destinats a la compra: “Una part d’aquestes unitats residencials, concretament 21, estaran destinades a lloguer.”

L’edifici, encapçalat per empreses del país, té com a objectiu acabar les obres d’aquí a dos anys. “Està previst que la construcció duri 27 mesos, per la qual cosa estarà finalitzada el gener del 2022”, clou el comunicat.
D’altra banda, ahir al vespre es va presentar el projecte de construcció de la torre Zenit, a l’actual aparcament del Consell de la Ter­ra. Aquesta es començarà a construir a començament de l’any vinent i es posa el 2022 com a data objectiu per estar edificada. “Les obres començaran a inici del 2020 i l’objectiu és que estiguin enllestides en dos anys, però aquestes dates s’han d’agafar amb pinces, comences a cavar, pots trobar aigua o diferents problemes i la feina s’acaba endarrerint”, van explicar fonts properes a la construcció.

Vint plantes i un pressupost de seixanta milions d’euros per un edifici que acollirà més de cinquanta pisos: “És una promoció composta per 180 places d’aparcament amb trasters. Per sobre hi haurà una planta de serveis i comercials amb una alçada de 4,5 metres rodejada per una terrassa de 600 metres i, a partir de la planta 4, seran habitatges d’entre 75 i 320 metres quadrats”, va marcar la font, que va valorar els apartaments com a “ben il·luminats, totalment de vidre i d’entre un i cinc dormitoris”.
Els pisos de la torre Zenit van destinats a un públic d’alt poder adquisitiu, però també n’hi haurà que vorejaran el preu de mercat: “La idea és fer pisos d’alta gamma, però en tenim que també van destinats a gent amb un poder adquisitiu més normal. És a dir, un pis de 170 metres quadrats en un àtic val molts diners, però un de decent a la planta sis o set està a un preu de mercat corrent.” Encara sense cap edificació feta, la torre ja ha captat l’interès de possibles compradors, “sobretot andorrans”, que ja han emparaulat 26 dels 60 apartaments.
Veure’n més
16
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts