Serveis

The White Angel i FEDA signen un contracte per connectar els nous edificis a la xarxa de calor

The White Angel i FEDA signen un contracte per connectar els nous edificis a la xarxa de calorANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

The White Angel i FEDA Ecoterm van signar ahir un contracte comercial per connectar la futura edificació de 160 habitatges, que se situarà davant de l’Estació Nacional d’Autobusos d’Andorra la Vella, a la xarxa de calor que parteix del Centre de Tractament de Residus. Així, els pisos eivissencs del grup immobiliari són el primer client privat que s’adhereix a aquesta iniciativa, que pretén millorar el servei i la qualitat de l’aire de la par­ròquia.

La construcció de la xarxa de calor que parteix del Centre de Tractament de Residus permetrà oferir un sistema d’aigua calenta gràcies a la calor residual que s’extreu del tractament dels residus. Aquest mètode és molt eficient, ja que s’aprofita una calor que fins ara no es recuperava i continua generant electricitat.

Jan Aramburu, responsable de The White Angel a Andorra, va valorar que “és important que una promoció com la que farem tingui un sistema de calefacció que redueixi els elements contaminants, i la xarxa de calor de FEDA aportarà un punt més de singularitat a un projecte d’acabats d’alta qualitat”. Al seu torn, Jordi Travé, gerent de FEDA Ecoterm, va afirmar que l’edificació estalviarà 700 tones d’emissions de carboni anualment i l’usuari s’estalviarà els costos de manteniment.

tracking