Societat

Crèdit Andorrà, reconeguda com a millor banca privada

Ha estat guardonat per les publicacions financeres ‘The Banker’ i ‘PWM’

Crèdit Andorrà, reconeguda com a millor banca privadaFINANCIAL TIMES LIVE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Crèdit Andorrà ha estat distingit com a millor banc d’Andorra en banca privada per les publicacions financeres The Banker i PWM, del grup Financial Times, per tercer any consecutiu. El premi reconeix l’estratègia de la companyia per consolidar un model de banca privada competitiu, digital, innovador i responsable, especialment enfocat a oferir el millor servei al client i una atenció personalitzada.

El guardó destaca el pla d’acció de Crèdit Andorrà pel que fa a govern corporatiu amb la reorganització de l’estructura corporativa, el manteniment del lideratge al mercat andorrà i l’estratègia de creixement internacional focalitzat i eficient. També posa en relleu la transformació digital centrada en el client i l’àmplia tasca de responsabilitat social corporativa que porta a terme el grup.

Xavier Cornella, conseller executiu i director general del Grup Financer Crèdit Andorrà, va destacar que “aquest guardó és un reconeixement a l’esforç, la constància i el rigor amb què treballem per mantenir el lideratge a la plaça financera andorrana i el creixement global, i per oferir dia a dia el millor servei possible. El premi posa en relleu el nostre compromís per continuar sent pioners a crear una oferta innovadora i d’elevat valor afegit per als clients”.

Un dels eixos d’actuació valorats per The Banker i PWM és l’equilibri en el doble focus de l’estratègia de negoci de l’entitat. D’una banda, Crèdit Andorrà ha consolidat el seu lideratge en el mercat financer en termes de benefici i volum de negoci al país, amb una proposta de valor centrada en el client, la innovació en productes i serveis, l’especialització i el compromís amb el país. D’altra banda, s’ha valorat el posicionament en banca privada internacional, en la qual ha consolidat l’extensió en tres places estratègiques: Espanya, Luxemburg i Miami.

Crèdit Andorrà també ha reforçat la innovació en l’oferta de productes i serveis de banca privada altament especialitzats i personalitzats, que posicionen el banc com a pioner en el mercat andorrà.

tracking