Policia

Quatre detinguts per discussions en locals d'oci nocturn

Un arrestat com a presumpte autor de dues agressions, una amb un esprai de defensa

Quatre detinguts per discussions en locals d'oci nocturnArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir quatre persones la matinada de diumenge passat per diverses discussions i baralles a diferents locals d’oci nocturn. En total, el cos de policia va procedir a la detenció de 21 persones durant la darrera setmana. Un dels arrestats va ser controlat com a presumpte autor de dues agressions al Pas de la Casa, un home no resident de 24 anys al qual s’acusa d’un delicte contra la seguretat col·lectiva, integritat física i moral. Una de les dues agressions que va realitzar el detingut la va dur a terme amb un esprai de defensa.

Els altres episodis violents en locals d’oci nocturn, on es van realitzar tres detencions més, es van produir dues a Andorra la Vella i l’altra a Canillo. Així, la policia va detenir un jove resident de 21 anys després de, presumptament, etzibar un cop de puny a una altra persona que va quedar estesa inconscient. Segons la policia, la persona que va quedar sense sentit hauria trencat el mirall retrovisor d’un vehicle, fet que hauria generat una discussió entre la víctima i un grup de joves. L’altre detingut a Andorra la Vella, un home resident de 21 anys, va formar part d’una baralla entre un grup de joves a l’exterior d’una discoteca. L’arrestat va ser el presumpte autor d’una sèrie de lesions a un altre jove que presentava ferides sagnants al rostre.

Finalment, un home no resident de 36 anys va ser detingut a Canillo com a presumpte autor d’un delicte de resistència greu a funcionaris de policia. La patrulla de la policia va ser requerida en un local d’oci nocturn, ja que una persona es trobava a l’interior en un estat molt agressiu, molestant la resta de clients i ocasionant danys.

tracking