x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Societat

Govern obre la convocatòria per als ajuts a l'habitatge de lloguer per al 2020

Govern va acordar obrir la convocatòria per atorgar els ajuts per a l’habitatge de lloguer per a l’exercici del 2020. Les sol·licituds s’han d’adreçar, degudament formalitzades i acompanyades de la documentació corresponent, al servei de Tràmits del Govern. El termini de presentació de les sol·licituds es va iniciar ahir i finalitza el 22 de novembre del 2019, ambdós inclosos. L’objectiu dels ajuts per a l’habitatge de lloguer és col·laborar en el pagament del lloguer de les persones i les unitats familiars de convivència que compleixin els requisits establerts. Es considera que la persona destinatària de l’ajuda reuneix els requisits de
  • #2 Obre els ulls!!
    (22/10/19 15:24)

    Si un GOVERN ha de donar ajuts per pagar un lloguer... ES QUE NO ESTÀ GESTIONANT BÉ ELS IMPOSTOS DELS CIUTADANS, NI ESTÀ FENT POLÍTICA A FAVOR DELS CIUTADANS... QUE SON ELS QUE PAGUEN ELS SOUS A ALS GOVERNANTS. Per cert, a veure quan es deixa d'anomenar GOVERN i s'anomena gestor. Que només són gestors del país i per això cobren. NO PER FER POLÍTICA PER AFAVORIR ELS SEUS NEGOCIS I GASTAR ELS IMPOSTOS EN EL QUE NO TOCA.

    Respondre
  • #1 Oleeee
    (22/10/19 13:57)

    Ara algunes dones separades cobrant pensions i algunes d'elles funcionaries, cobrant dos sous al nucli familiar, entraran la documentació a afers socials amb la llagrimeta......... I venga, vacances pagades a lo Grande!!!!

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts