x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
estadística

Les persones que cerquen feina augmenten un deu per cent respecte d'ara fa un any

Actualitzada 18/10/2019 a les 06:48
L’atur creix a Andorra. Això es desprèn de les xifres que va fer públiques ahir l’Institut d’Estadística. Tant si la comparativa es fa respecte al mes d’agost, com si es fa agafant com a referència el de setembre de l’any passat, les xifres s’han incrementat.
El total de persones que estan en recerca activa de feina és de 413, que suposa un increment del 9,5% respecte d’ara fa un any i un augment percentual de 4,8 punts respecte a l’agost.

Per altra banda, el total d’assalariats al Principat creix respecte a l’any passat. Actualment hi ha 38.372 persones amb sou, xifra que representa un augment de l’1,6 per cent respecte al mateix mes de l’any passat.
Les dades també mostren un creixement positiu si es té en compte l’acumulat dels darrers dotze mesos. En aquest cas, l’increment és del 2,1 per cent. Per sectors, els que més creixen són les activitats immobiliàries, el sector de la construcció i el de les activitats sanitàries, veterinaris i serveis socials.

Pel que fa a l’IPC, l’índex general de preus al consum se situa en l’1,018 per cent. Pel que fa a la variació respecte al mes passat és de l’1,7 per cent, situant d’aquesta manera en un 1,1 el percentatge acumulat de l’IPC.
Etiquetes
  • #3 Pere29
    (18/10/19 16:17)

    Aquesta fotografia es molt representativa. Enrajolen els carrers d una ceramica equisiiiida. Pagen 4 rals als menobres. I despres no pasen els camions per on abans pasaven.

    Respondre
  • #2 No m'estranya
    (18/10/19 11:26)

    No m'estranya, és el resultat d'aplicar la reforma laboral, que contribueix al desmantellament de l'famèlic Estat del Benestar, i col·loca les bases jurídiques per legalitzar el retrocés laboral propi de l'esclavisme. La seva aprovació respon a la pressió exterior dels tecnòcrates dels mercats internacionals, que en breu substituiran la classe política tal com la coneixem.

    Respondre
  • #1 i govern que diu ?
    (18/10/19 08:02)

    estem cada dia pitjo i govern retallant amb programes d'ajust de feina per anar a posar 1.5 milions a una aseguradora trapixera ,es vergonyos que als aturats estingun tan abandonats sense cap dret i completament amagadets per tots els partits politics que ni un diu res d'um problema tan grand com es la faqlta de feina ,que fara govern ara que pinten bastos un altre cop ?deixa que marxin tots els que perden la feina del pais i dir com van fer a la epoca mes crua de la crisi que sempre tenien 500 o mil aturats ? no mereixeu el vot de ningu

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts