x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Afers Socials

Govern revisarà la coordinació d'institucions sobre violència de gènere

La reunió entre la comissió nacional i l'executiu ha tractat les activitats i accions que es faran pel Dia internacional de la violència envers les dones que se celebrarà el 25 de novembre
La Comissió nacional de prevenció de violència de gènere

Govern revisarà els protocols de la prevenció de violència de gènere

Els representants de Govern i de la Comissió nacional de prevenció de violència de gènere i domèstica durant la trobada d'aquest matí

SFGA/JAViladot
Actualitzada 17/10/2019 a les 17:19
Govern ha acordat revisar els protocols de col·laboració entre els organismes i les institucions implicades en la prevenció de la violència de gènere i domèstica, durant la reunió que el ministre d'Afers Socials, Victor Filloy, ha mantingut aquest matí amb la comissió nacional d'aquesta qüestió. En aquest sentit, la voluntat de l'executiu és actualitzar les necessitats que tenen aquests organismes i treballar conjuntament per elaborar la Llei per a la igualtaat efectiva entre dones i homes.
A la trobada s'ha fet balanç d'actuacions com la implementació de la guia de col·laboració i els protocols d'actuació en casos de violència de gènere, i s'ha tractat les activitats i accions que es duran a terme amb motiu de la campanya que es realitzarà pel Dia internacional contra la violència envers les dones, que tindrà lloc el 25 de novembre. L'acte ha comptat amb la presència dels secretaris d'Estat de Salut i Igualtat, Helena Mas i Marc Pons, el director del cos de policia, Jordi Moreno, i representants de l'administració de la justícia i del ministeri fiscal.
Etiquetes
  • #2 Ja han arribat les modes progres
    (18/10/19 03:21)

    Tenim un codi penal exemplar. Aquí, si dos lesbianas o dos gays es peguen, SÍ és violència igual. Importem les modes espanyoles i la xorrada monumental de la violència “de gènere”. El codi penal ja preveu com agreujant que una agressió es faci per motiu del sexe de la persona, entre altres. A Andorra si una parella es pega, els dos, se'n van juntets a la comisaría. Estem a un pas de cagar-la com a Espanya. PROU!!!!!!

    Respondre
  • #1 Calúmnies
    (17/10/19 19:37)

    La llei de violència de gènere vulnera, així mateix, un dels principis fonamentals del nostre ordenament jurídic; la presumpció d'innocència. ¿Qui rescabala el dany sofert per un innocent tancat durant dos dies en un calabós per una denúncia d'una dona despitada? Alguna cosa falla en aquest sistema.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts