x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
TRANSPORT

Direct Bus aturarà divendres el servei a Barcelona

L'empresa mantindrà els viatges i horaris habituals el dijous 17 d'octubre "sempre que no es produeixin situacions de força major alienes"
La reactivació de les línies depèn de l'evolució de la jornada d'avui

Direct Bus suspèn el servei amb Barcelona dijous i divendres

L'empresa preveu que les línies surtin amb normalitat durant el dia d'avui

Actualitzada 16/10/2019 a les 21:06
La companyia d'autobusos Direct Bus ha decidit suspendre el servei del divendres 18 d'octubre a causa de la vaga general convocada a Catalunya. Segons l'empresa, els vehicles no circularan en tot el dia, des de les 12 de la nit fins a la mitjanit de dissabte, i tots els bitllets afectats podran ser modificats de data sense cost addicional o anul·lats amb reemborsament. Direct Bus també ha informat que el dijous 17 d'octubre el servei serà l'habitual "sempre que no es produeixin situacions de força major alienes a l'empresa" i que qualsevol canvi d'horari "serà comunicat de manera immediata". Pel que fa al servei de l'empresa Andbus, les sortides previstes avui s'estan fent "sense incidències" i es preveu que l'activitat segueixi per dijous i divendres, tot i que fonts de l'empresa han assegurat que "s'estarà pendent en tot moment de l'evolució dels talls" ocasionats pels manifestants.
El trànsit està patint afectacions durant tot el dia. La circulació està tallada a la C-25 i a la C-17 al seu pas per Gurb en ambdós sentits de la marxa, així com també es troben tallades les vies C-32 (Mataró) en ambdos sentits de la marxa però amb desviaments senyalitzats, la C-58 (Sant Quirze del Vallès) i l'A-2 (Esparreguera) en ambdós sentits de la marxa. A la C-32 (Palafolls) la circulació és intensa en ambdós sentits de la marxa. A l'AP-7 (Vilafranca del Penedès), la B-30 (Barberà del Vallès) i la C-60 (Argentona) la circulació està congestionada.

 
Etiquetes
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts