bancs

Andbank ofereix una hipoteca trencadora que estarà vigent fins a final d'any

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andbank presenta un nou producte que vol revolucionar el mercat de les hipoteques a Andorra. La nova hipoteca, a tipus variable, planteja un diferencial d’euríbor a 12 mesos més el 0,95% i una comissió d’obertura del 0%, que la converteixen en la més econòmica de les disponibles actualment al Principat.

Aquestes condicions estaran disponibles fins a final d’any. Entre les altres característiques que tindrà el producte financer hi ha que és per a immobles destinats a primera residència o que cobrirà fins al 80 per cent del valor.

Segons Jordi Padrós, director de Banca País, “amb aquesta nova hipoteca volem donar resposta al mercat hipotecari andorrà i refermar el nostre compromís d’oferir als clients de banca privada a Andorra un servei integral, que doni resposta a totes les seves necessitats”.

Les condicions que acredita Andbank la converteixen en una de les entitats de referència, com acredita el seu nivell de solvència del 15,76%, que es troba 1,6 punts per sobre de la mitjana europea. De la mateixa manera, Andbank compleix sobradament les ràtios de cobertura de liquiditat i de crèdits sobre dipòsits del 360 i el 55,14%, respectivament.

tracking