POLICIA

Quatre detinguts per exhibir armes blanques prohibides en una benzinera

A la inspecció els van trobar dos ganivets tipus catana i tres navalles

Quatre detinguts per exhibir armes blanques prohibides en una benzineraARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos de policia va detenir diumenge passat quatre joves no residents que es trobaven exhibint diferents armes blanques prohibides en una estació de servei que es troba entre Sant Julià de Lòria i Andorra la Vella. Els nois, d’edats compreses entre els 19 i els 22 anys i que van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte contra la seguretat col·lectiva els quatre, i d’un delicte contra la funció pública un, van ser controlats després que un grup de persones els veiessin amb les armes però sense intimidar ni amenaçar ningú en concret.

Durant el control al lloc dels fets el cos de la policia va trobar tres navalles automàtiques amb una fulla superior a set centímetres i dos aerosols de defensa. En el registre al vehicle dels detinguts, els agents també van trobar dos ganivets tipus catana, una porra extensible i tres aerosols més de defensa. Vistes els tipus i la quantitat d’armes que portaven i exhibien a plena llum del dia, la policia va procedir a la detenció. En el moment d’introduir al vehicle un dels detinguts va oferir una forta resistència i no hi va voler entrar. Els joves, que ahir al matí encara seguien a les dependències policials, van passar a disposició judicial durant la tarda.

Baralla i un vidre trencat

La policia també va detenir a Encamp la matinada de divendres passat una parella, una dona de 21 anys i un home de 23, ambdós residents, com a presumptes autors dels delictes contra la integritat física, contra la funció pública i contra l’honor, la dona, i contra la funció pública, contra l’honor i contra el patrimoni, el jove. Després de ser detinguts per una desavinença de parella, l’home va prendre una actitud desafiant, despectiva i agressiva envers els agents. Ja a l’interior del cotxe el jove va trencar d’un cop de peu un dels vidres posteriors i va desencaixar la porta. La jove també va proferir diferents injúries cap als agents.

PERSECUCIÓ AL PAS DE LA CASA

Un home no resident de 24 anys va ser detingut dissabte a la tarda al Pas de la Casa per un delicte contra la funció pública després que tractés d’escapar dels agents en adonar-se de la seva presència. El detingut va fer un canvi de direcció sobtat per tal d’escapar-se. Després va intentar sortir corrent, però, després de fer cas omís de les indicacions dels agents per tal d’aturar-se, va poder ser interceptat. La policia vincula el detingut amb grups que es dedicarien al contraban de tabac. Així mateix, durant el control se li va trobar 1.739 euros en bitllets a sobre.

tracking