x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
CELEBRACIÓ

La festa Magna aplega uns quatre-cents padrins

El president de la Federació d’Associacions de Gent Gran ha exposat que encara queden deures pendents, com ampliar el règim del tercer pagador a tots els actes mèdics i millorar els serveis de podologia
Els padrins i padrines durant la celebració de la festa Magna al complex esportiu d'Encamp

La festa Magna aplega uns quatre-cents padrins

Els padrins i padrines durant la celebració de la festa Magna al complex esportiu d'Encamp

Eva Bosch
Actualitzada 15/10/2019 a les 20:45
Prop de 450 padrins i padrines de totes les parròquies s'han reunit a la celebració de la 26a edició de la Festa Magna, la diada de la gent gran. La celebració ha començat amb una missa a Meritxell i tot seguit s'han dirigit al complex esportiu i sociocultural d’Encamp per a gaudir d'un berenar i ball de tarda. El cap de Govern, Xavier Espot, i el ministre d’Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy, han dut a terme uns discursos en els quals han defensat les polítiques centrades en la gent gran que s'han dut a terme durant els darrers anys, així com manifestar el seu compromís amb la millora de la qualitat de vida dels padrins i padrines. Xavier Espot ha anunciat un augment de les pensions per al pròxim any i ha explicat que aquesta mesura té l’objectiu de donar continuïtat a les polítiques i accions iniciades la passada legislatura que “han suposat un pas endavant significatiu en l’atenció i cobertura de les necessitats de la gent gran”. Per la seva part, Filloy ha exposat que com a novetat, aquest any s'ha retransmès en directe la missa i el ball per tota aquella gent que no ha pogut assistir.
El president de la Federació d’Associacions de Gent Gran, Félix Zapatero, ha volgut fer èmfasi en què encara queden deures pendents, com ampliar el règim del tercer pagador a tots els actes mèdics i millorar els serveis de podologia. 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts