x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
CULTURA

Tallers per als estudiants d'Educació per potenciar l'art

Els ministeris de Cultura, Educació i l'UdA han encetat una col·laboració per organitzar diverses activitats capitanejades pels futurs artistes de la residència Faber Andorra
El taller impartit per

Tallers per als estudiants d'Educació per potenciar l'art

El taller impartit per Irina Poleschuk

Universitat d'Andorra
Actualitzada 15/10/2019 a les 18:02
Un acord de col·laboració entre els ministeris de Cultura, Educació i l'UdA permetrà organitzar tallers amb els residents de Faber-Andorra per "aprofitar tot el potencial de l'excel·lència professional i acadèmica dels residents" ha afirmat el Govern. L'objectiu és connectar els diferents sectors culturals i educatius del país amb l'àrea de treball que desenvolupi l'artista. D'aquesta forma es beneficiaran el màxim nombre d'estudiants d'Andorra.
El programa s'ha posat en marxa avui amb un taller de la investigadora, artista, escriptora i professora d'Història i Teoria de les Arts Irina Poleschuk que és resident a Faber Andorra. La professional ha ensenyat com es pot utilitzar l'art per treballar l'expressió del dolor amb els infants. De moment, el Govern ha confirmat que un total de sis professionals internacionals treballaran "el seu projecte a la residència i, com a contraprestació realitzaran una o dues activitats que reverteixin en la societat andorrana". 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts