x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Un ferit greu en caure sis metres al Rec del Solà perquè una tanca va cedir

La víctima va recolzar l’esquena, la protecció es va despendre i podria no haver estat cargolada
Un ferit greu en cedir una tanca i caure al Rec del Solà

Un ferit greu en cedir una tanca i caure al Rec del Solà

Un jove es va recolzar d'esquena i la barra es va despendre. La víctima va caure d'una alçada d'uns sis metres

La barra superior de fusta va cedir i el jove va acabar caient al buit.

Un ferit greu en cedir una tanca i caure al Rec del Solà

La barra superior de fusta va cedir i el jove va acabar caient al buit.

Dues imatges de la tanca que es va despendre al Rec del Solà.

Un ferit greu en cedir una tanca i caure al Rec del Solà

Dues imatges de la tanca que es va despendre al Rec del Solà.

Actualitzada 14/10/2019 a les 12:37
Un jove va resultar ferit greu divendres de la setmana passada després de caure des d’una alçada d’uns sis metres al Rec del Solà. La caiguda es va produir, segons fonts properes al cas, quan el jove es va recolzar en una de les tanques de fusta que protegeixen la part del Rec que dona a l’exterior. Quan el jove, de nacionalitat andorrana, va posar l’esquena al damunt, la tanca de fusta es va despendre d’un dels extrems, mentre que de l’altre es va quedar fixa. L’efecte va ser com si s’obrís una porta i el jove va caure cap al buit. Concretament, el que va cedir va ser el pal superior de la tanca, ja que cada peça de protecció en aquesta zona del Rec compta amb un pal inferior i un per sobre. Els dos estan fets de fusta i subjectats per unes peces metàl·liques en els extrems.
Els bombers i el SUM es van desplaçar fins al lloc dels fets i el ferit va ser evacuat a l’Hospital. Els metges van determinar que s’havia fracturat set costelles, dues de les quals per diferents llocs, el pulmó inflamat i una vèrtebra molt malmesa. Va ser ingressat a l’UCI el dia del sinistre i es va passar sis dies fins que va ser passat a planta a mitjans de la setmana passada.

Una de les teories amb la qual es treballa és que la tanca no hagués estat cargolada d’un dels extrems, tot i que podrien haver-hi altres explicacions. L’entorn de la víctima considera que existia un problema greu de manteniment i que és especialment destacat en un lloc on un problema amb la protecció significa que una persona pot caure al buit.
La família del jove ja ha contactat amb un advocat perquè inici els tràmits per a una reclamació que inclogui tant les despeses hospitalàries com una indemnització pels danys soferts. Cal indicar que, a hores d’ara, quan el jove encara continua ingressat, és massa aviat per establir quines seran les seqüeles que pot patir.
Etiquetes
  • #8 Pere
    (15/10/19 12:55)

    El problema es que la tanca sembla forta. Jo tambe mi recolzaria. Pero no ho es.

    Respondre
  • #7 pepe
    (14/10/19 22:29)

    Dani va dir..
    y cual es el puñetero problema de poner la nacionalidad? y pq desde tu pedestal de ser superior me tienes q decir a mi o los demas lo q es evolucionar o no? y pq ha de ser una cosa de clases y no de periodismo lo de la nacionalidad? no te has planteado q eres tu el clasista? Y aunque sea de tontos y listos, siempre habra clases.....toc...toc....

    Respondre
  • #6 Tanques..
    (14/10/19 18:39)

    Lamwnto molt el fet. Però a qui se li acudeix recoltzar_se en una tanca,que com és obvi, que només es de protecció per senyalitzar el camí???

    Respondre
  • #5 Si no ho dic, exploto!!!
    (14/10/19 18:23)

    Escatològic va dir..
    Pués si al rec del solá díus que hi ha merda de gós, vés al del obac, i si conseguéixes ferl-ho senser, sense enmerdat les sabates, et dóno un prémi

    Respondre
  • #4 Escatològic
    (14/10/19 10:32)

    El rec del Solà és molt perillós també per salut pública, tècnicament és un pipican de 4 km de llarg, les caques canines ens envaeixen, tant a la ciutat com en els camins.

    Respondre
  • #3 Proy xorrades progres a Andorra!!!
    (14/10/19 10:05)

    A Andorra s'ha fet sempre així i ja veig per on vas eh!!! Qué fem com a Espanya, que quan no interessa posar la nacionalitat del que fa un delinqüent parleu de racisme i després si és policia o militar sabem fins a la talla del calçotet?? ESTIC FARTA DE QUE VOLEU IMPORTAR LA VOSTRA MERDA A ANDORRA. Andorrà, sí, i si no, resident. I què???!!

    Respondre
  • #2 Miquel
    (14/10/19 10:04)

    No m'estranya. Els camins d'aquest país estan bastant abandonats. Per exemple a la parròquia de Canillo, el camí del Toll Bullidor no només té baranes mig trencades sinó que algunes directament no hi són. En aquest cas la caiguda serien uns 25 metres fins al riu. En aquest camí hi van molts turistes i famílies. Un perill! Comú de Canillo arregleu-ho que ja fa anys que està així.

    Respondre
  • #1 Dani
    (14/10/19 09:23)

    Anunciant la nacionalitat del ferit només fomenteu una Andorra de classes,si us plau, evolucioneu.

    Respondre
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts