SINDICATS

L'assemblea del Sipaag portarà a Batllia l'afer dels càrrecs de confiança

El sindicat ha aprovat una modificació dels estatuts per adequar-los a la legislació i que permetran la possibilitat que els treballadors interins es puguin afiliar al sindicat

L'assemblea del Sipaag portarà a Batllia l'afer dels càrrecs de confiança

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'assemblea del Sipaag ha decidit per majoria portar a la Batlliales presumptes irregularitats en la contractació de càrrecs de relació especial. El president del Sindicat de Personal Adscrit a l’Administració General (Sipaag), Lluís Anguita, ha explicat que un assessor està per assessorar, "mai pot tenir comandament, pot ser el responsable d'un ministeri o d'un departament. Tots aquests càrrecs eren els màxims responsables de ministeris o de departaments, tenien delegació de signatura, signaven pressupostos, signaven documents o adjudicacions. Tot això és el que portarem a la Batllia".

El sindicat també ha aprovat en l'assemblea d'aquest dijous els comptes i una modificació dels estatuts per adequar-los a la legislació i que permetran la possibilitat que els treballadors interins es puguin afiliar al sindicat per poder-los defensar directament. Anguita ha volgut destacar la bona disposició de la Ministra de la Secretaria d'Estat en les quatre reunions que porten realitzades, on ha fet èmfasi en l'IPC i les "ganes de solucionar-lo".

tracking