SOSTENIBILITAT

Entra a tràmit parlamentari la declaració d'estat d'emergència climàtica

El text consensuat amb els tres grups parlamentaris contempla mesures amb l'objectiu de reduir les emissions anuals de gasos d’efecte hivernacle en un 37% l’any 2030 i arribar a la neutralitat de carboni l’any 2050

Manifestació Fridays for FutureFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La declaració d'estat d'emergència climàtica entrarà a tràmit parlamentari el pròxim divendres 15 d'octubre. Així ho explica un comunicat de 'Fridays For Future Andorra', un moviment de lluita contra el canvi climàtic, els representants del qual han signat un document consensuat entre els grups parlamentaris Demòcrata, Liberal, Ciutadans Compromesos i el Govern.El text consensuat contempla mesures amb l’objectiu de reduir les emissions anuals de gasos d’efecte hivernacle en un 37% l’any 2030 i arribar a la neutralitat de carboni l’any 2050. També inclou accions per potenciar el comerç de proximitat, reduir la petjada ecològica ipromoure una economia sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Els tres grups parlamentaris que donen suport a Govern i els representants del moviment han finalitzat avui la roda de reunions per tancar el text de la proposta, i durant aquesta última reunió s'ha intercanviat suggeriments i propostes amb el col·lectiu.

tracking