Andorra Telecom oferirà els partits del MoraBanc a l'Eurocup

Els usuaris que tinguin contractat el paquet Movistar+ Selección han de reiniciar el descodificador per poder veure els encontres de l'equip tricolor a la competició europea

Andorra Telecom apuja el preu dels paquets de futbolFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra Telecom oferirà els partits de l'Eurocup del MoraBanc Andorra d'aquesta temporada. L'empresa ha arribat a un acord amb DAZN, propietària dels drets d'emissió de la competició, per emetre els encontres de l'equip tricolor a la competició europea. Els usuaris que vulguin veure els partits hauran de tenir contractat el paquet Movistar+ Selección que es trobarà al dial 214 a partir de demà. Andorra Telecom recorda que és imprescindible reiniciar el descodificador per a sintonitzar el nou canal, que només emetrà quan jugui el MoraBanc Andorra.

El primer partit dels d'Ibon Navarro, que es disputarà contra l'A.S. Mónaco, s'emetrà en mode de "prova pilot", ja que els ajustaments tècnics s'han de fer a temps real i poden "donar lloc a imprevistos". El senal arribarà únicament en anglès però Andorra Telecom establirà una connexió amb l'àudio de Ràdio Nacional d'Andorra per a poder seguir-los en català, fet que pot comportar que la retransmissió s'endarrereixi uns minuts durant els primers instants dels partits.

tracking