x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Consell de ministres

Govern farà reunions públiques per informar sobre l'acord d'associació

L'objectiu d'aquestes trobades és donar a conèixer a la ciutadania els detalls de l’Acord d’associació amb la Unió Europea i l’estat del procés de negociació amb Brussel·les. Les reunions començaran dilluns 30 de setembre i es faran a cada parròquia
El secretari d'Estat d'Afers Europeus, Landry Riba, a la roda de premsa posterior al Consell de Ministres

Govern farà reunions públiques per informar sobre l'acord d'associació

El secretari d'Estat d'Afers Europeus, Landry Riba, a la roda de premsa posterior al Consell de Ministres

SFGA/JAViladot
Actualitzada 25/09/2019 a les 18:47
Govern farà reunions públiques a cada parròquia per tal de donar a conèixer a la ciutadania els detalls de l’Acord d’associació amb la Unió Europea i l’estat del procés de negociació amb Brussel·les per tal d'aclarir els possibles dubtes del procés. Així ho ha presentat aquest dimecres el secretari d’Estat d’Afers Europeus, Landry Riba, durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres. La campanya s'iniciarà a partir de dilluns dia 30 de setembre i totes les trobades seran sempre a les 20.30 hores, sent la primera a l'Auditori del Palau de Gel de Canillo. Les reunions constaran de dues fases: la primera, de mitja hora, s'explicarà el contingut general (per què es vol l'acord d'associació, quina estructura tindrà, de quines etapes constarà, etc.) i la segona part serà un debat obert a la participació i a la intervenció dels assistents. Durant el mes de novembre també se celebrarà una reunió pública a Barcelona i una altra a Tolosa pels andorrans que estudien o treballen en alguna d'aquestes ciutats.
El Consell de Ministres ha aprovat l'adjudicació dels treballs de redacció de projecte i rehabilitació del Santuari de Meritxell, per valor de 13.000€. Els adjudicataris tindran 12 setmanes per a la redacció del projecte. Alhora s'ha aprovat la licitació dels treballs de redacció d’onze projectes i les corresponents direccions facultatives d'obra.
  • #1 Josep
    (25/09/19 20:13)

    La unica reunio publica que heu de fer es un referendum. Lo demes es fum

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts