seguretat

La policia desarticula un grup de tres lladres que es dedicava a robar perfums

La policia desarticula un grup de tres lladres que es dedicava a robar perfums

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir dijous passat al migdia tres homes no residents de 30, 37 i 39 anys, acusats d’entrar a robar a diferents establiments de la zona comercial d'Escaldes.

La veu d'alarma la va donar un efectiu de paisà quan va veure una persona sospitosa de cometre un seguit de furts a diverses perfumeries de l’avinguda comercial. Després, portava els productes sostrets a un cotxe estacionat en un aparcament públic de les proximitats. Un cop identificat i retingut el lladre, el cos de policia va iniciar un dispositiu de recerca i seguiment al voltant del carrer i del cotxe per trobar a altres possibles integrants del grup.

No va tardar a caure el segon detingut, que va ser enxampat anant cap al turisme estacionat amb sis perfums i una bossa folrada, utilitzada normalment per aquests tipus d'organitzacions per tal de sostreure productes de les botigues sense que salti els sensors de la porta. Al detingut també se li va trobar unes tenalles petites i una navalla, eines utilitzades per tallar les alarmes dels productes.

Per últim, la policia va detenir el tercer implicat seguint la mateixa metodologia que els seus companys quan intentava accedir a l'interior del cotxe per guardar l’únic perfum que havia aconseguit robar. Un cop retinguts i amb la certesa que no hi havia més implicats, els tres integrants de la banda van ser traslladats a les dependències policials, van ser acusats d’un delicte contra el patrimoni i van ser expulsats del país.

tracking