Circulació

La rotonda al Punt de Trobada, en projecte

Reacciona a la decisió de no recuperar el gir a l’esquerra a la CG-1

La rotonda al Punt de Trobada, en projecteARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern, a través d’un comunicat de premsa, va reiterar ahir que continuen els treballs per construir una rotonda a la CG-1 prop del Punt de Trobada. L’executiu ho assenyala després que dimecres el Butlletí del Consell General publiqués la resposta que el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, va donar a la consellera de terceravia+Unió Laurediana+Independents Carine Montaner, que va fer diverses preguntes parlamentàries sobre la circulació prop del centre comercial. En la contesta a la consellera general, Gallardo posava en relleu que es descartava recuperar el gir a l’esquerra a la CG-1 tot just al davant del Punt de Trobada.

L’executiu, en el comunicat de premsa, recorda que tal com es va anunciar, el ministeri d’Ordenament Territorial continua amb els treballs per dur a terme la construcció d’una rotonda als voltants del centre comercial, per tal de facilitar el canvi de sentit en aquesta zona.

El ministeri responsable de l’Ordenament Territorial, continua el mateix escrit, està centrat en la definició més precisa d’aquesta proposta viària i en el compliment de tots els requeriments i tràmits administratius per fer-la realitat. En concret, assenyalen des del Govern, ja s’han iniciat les negociacions pertinents amb els propietaris de les possibles parcel·les que podrien estar afectades per l’obra.

Aquest projecte urbanístic, detallen, facilitarà la mobilitat dels conductors que circulen per la CG-1 en aquesta zona. La redacció del projecte i la licitació de les obres per construir la rotonda estan pressupostades per al 2019.

tracking