Les eleccions comunals seran el 15 de desembre

El ministre portaveu, Eric Jover, ha anunciat que la campanya electoral es durà a terme de l'1 al 13 de desembre i que les candidatures es podran presentar fins al 28 d'octubre

El comú apujarà el sou a cent treballadors

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les eleccions comunals se celebraran eldiumenge15 de desembre, segons ha anunciat elministreportaveu del Govern, Eric Jover, durant la roda de premsa posterior al consell de ministres. Segons ha fet saber, la data límit per presentar les candidaturesserà el 28 d'octubre i la campanya electoral s'iniciarà l'1 de desembre i s'allargaràfins aldivendres 13.

El consell de ministres ha validat la resolució de la darrera emissió de deute públic valorat en 100 milions d'euros. L’adjudicació s’ha fet sota condicions de retorn a curt termini, és a dir, a dotze mesos amb un interès del 0,45%. A banda s'ha anomenat a 4 sotsoficials de la policia, que han de dur a terme el procés de formació i passar el període de proves. Pel que fa a licitacions d'obres, s'ha adjudicat la 4ª part de la 4ª fase de millora de la carretera del Coll d'Ordino així com la façana de l'escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp per 579.000€.

tracking