Reportatge

Èxit de donacions

Satisfacció entre voluntaris de la Creu Roja per la bona afluència de donants el primer dia de recollida de sang a la sala del Prat del Roure.

Èxit de donacionsAnna Rodríguez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bones sensacions després del primer dia de donacions al Prat del Roure, a Escaldes-Engordany. La pen­última campanya de donació de l’any reunia ahir, ja a primera hora, un bon nombre de persones disposades a “deixar-se punxar” per una bona causa. És la situació del Manel, que tot just ahir s’estrenava com a donant. “Soc molt aprensiu, així que no em feia gaire gràcia que em clavessin una agulla, però realment no n’hi ha per a tant, ni tan sols fa mal”, explicava.

Per l’Hugo, en canvi, la d’ahir va ser la segona vegada. En el seu cas hi va anar acompa­nyat del seu cap, el Cèsar, que anima tots els empleats a participar en aquest tipus de campanyes. “Com que encara no col·laborem amb cap obra social cedeixo als treballadors part de les hores de feina perquè vinguin a donar sang, és la manera d’aportar el nostre granet de sorra”, aclaria.

Com en Cèsar, també repetia la Margarita, que dona sang de manera habitual. “Sempre que rebo el fulletó anunciant una campanya de donació vinc. En cert moment vaig necessitar sang i així puc tornar el que em van donar.”

Qui també va viure ahir la seva primera campanya és la Brigitte, voluntària de la Creu Roja. “Estic molt sorpresa, no m’esperava tantíssima gent. Em fa molt contenta”, manifestava. En canvi, per a la Montserrat, també membre de l’organització, la situació no té res de sorprenent. “Realment la gent d’Andorra és molt solidària, tothom està disposat a fer cua i a esperar”, explicava.

Qui vulgui donar sang també ho podrà fer durant el dia d’avui entre les onze del matí i les dues del migdia i de dos quarts de cinc fins a dos quarts de deu de la nit.

tracking