Un gimnàs a distànciaMartí Pons

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una plataforma que assessora sobre el rendiment durant l’exercici físic anomenada ATHL Exercise. Aquest és el projecte d’Albert Piñol, un jove surfista de neu que amb l’impuls del Niu, la incubadora i acceleradora d’empreses d’Andorra Telecom, és una realitat disponible en els sistemes IOS i Android.

Segons Piñol, la finalitat d’aquesta nova plataforma en línia és “facilitar a la gent que pugui optimitzar la seva activitat esportiva, millorar la qualitat de vida i, fins i tot, la seva salut”.

El projecte, iniciat en solitari el 2010, avui compta amb un equip format per tres persones més: una metgessa especialista en medicina interna, un engi­nyer informàtic i un especialista en màrqueting digital.

Proporcionar i definir uns objectius per treballar de manera rutinària i que quedin programats en el temps o l’elaboració de programes automàtics són algunes de les principals funcionalitats distribuïdes en tres programes de preparació física: ATHL4, ATHL Performance i ATHL Health. De fet, segons el creador del projecte, l’aplicació consta de més de 500 exercicis “amb els quals podem treballar amb qualsevol tipus d’eina, sense comptar amb maquinària del gimnàs, i abordant diferents aspectes amb aquest contingut”.

El responsable del Niu, Miquel Gouarré, va posar en relleu que aquest tipus de projectes s’adequa molt a Andorra, ja que “és un país d’esportistes”, i que la seva tasca és reforçar les mancances que pugui tenir Piñol.

tracking