x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

El detingut per intentar atropellar uns joves va estar implicat en un homicidi

L’home va estar involucrat en una baralla que va finalitzar amb una ganivetada mortal en una benzinera de Santa Coloma
Intent d'atropellament a l'aparcament d'un local d'Andorra la Vella

Intent d'atropellament a l'aparcament d'un local d'Andorra la Vella

Un conductor va ser detingut ahir acusat d'intentar un atropellament múltiple.

Captura d'un 'frame' del vídeo que ha circulat sobre l'intent d'atropellament múltiple.

El conductor detingut va estar implicat en un homicidi

Captura d'un 'frame' del vídeo que ha circulat sobre l'intent d'atropellament múltiple.

Actualitzada 17/09/2019 a les 13:17
L’home andorrà detingut per intentar atropellar un grup de joves en un aparcament d’un local d’oci nocturn de la capital la matinada de dissabte va estar implicat en un cas d’homicidi en una benzinera de Santa Coloma ara fa vuit anys. Els fets del cas es van produir pels volts de les tres de la matinada de dijous 22 de setembre del 2011 quan es va generar una baralla entre dos grups que van coincidir a l’estació de servei de Santa Coloma quan es dirigien, ambdues colles separadament, a comprar begudes. El grup format per la víctima, un resident gallec de 36 anys i dos andorrans, un dels quals era el detingut per l’intent de l’atropellament de dissabte passat, van fer una sèrie de comentaris respecte a una de les noies de l’altre grup, format per dos homes i dues dones de nacionalitat peruana. Aquests fets van esdevenir en una situació violenta entre les dues parts i van finalitzar en una baralla amb la posterior ganivetada mortal. 

Retirada de carnet
La batlle instructora del cas de l’atropellament ha decretat la retirada del carnet de conduir del detingut per un termini de tres anys, però no així el seu ingrés al centre penitenciari de la Comella, tal com informen fonts properes al cas. La policia el va detenir durant la tarda de dissabte passat després que unes hores abans, a les sis de la matinada, intentés un atropellament múltiple amb el seu vehicle de marca Mercedes d’un grup de joves a l’aparcament privat d’un local situat a l’avinguda Salou d’Andorra la Vella. L’home no feia gaire que havia entrat al local quan va provocar uns incidents que van fer intervenir els membres de seguretat de la discoteca. Els vigilants el van fer fora del local i l’home, alterat per la situació, va agafar el cotxe i va fer una sèrie de maniobres perilloses que van provocar una situació de tensió entre els presents. Després d’accelerar, frenar i fer marxa enrere durant diversos cops, posant en perill la integritat del grup de joves que es trobava al pàrquing, va sortir de l’aparcament a gran velocitat després que els presents li recriminessin l’acció i colpegessin el vehicle en diverses ocasions. L’acció no va provocar danys físics ni materials. Després que un dels presents denunciés els fets, la policia es va personar a l’aparcament privat. En arribar van identificar l’home que va intentar l’atropellament múltiple com a presumpte autor. No obstant això, de les manifestacions de l’home no es va poder extreure gaire informació, a més que els possibles testimonis ja no es trobaven al lloc dels fets. Posteriorment, a dos quarts de quatre de la tarda, i després de visionar una filmació que va fer un dels presents, es va procedir a la seva detenció.
Etiquetes
  • #7 Lea
    (19/09/19 16:15)

    Al psiquiatric, a la garjola... On sigui pero no al Carrer!!! Quin peril i mes si ja esa involucrat en delictes tan greus.... Altres per molt menys estan dintre...

    Respondre
  • #6 Ni respirar
    (17/09/19 18:56)

    Pena d mort JA

    Respondre
  • #5 Abc
    (17/09/19 17:13)

    Pep va dir..
    Però si és andorrà, a on el vols fer fora? Veient els comentaris, o no heu llegit la notícia no teniu la comprensió lectora d'un gripau...

    Respondre
  • #4 Expulsió del país
    (17/09/19 14:33)

    Què espera l'executiu per expulsar del Pais a aquest delinqüent reincident? A que hi hagi una desgràcia? Cada vegada ni ha meyns seguretat en aquest Pais, i precisament és l'únic que ens diferencia de la resta.

    Respondre
  • #3 karlitos
    (17/09/19 13:34)

    Vergonya de Justicia.....! Això no es democracia, es un provenir de mes casos, es la realitat. No tenim escapatoria, nossaltres la gent que viu decentement amb normes d` ética, respecte i responsabilitat.....!

    Respondre
  • #2 Pep
    (17/09/19 12:37)

    Fora del país

    Respondre
  • #1 Anònim Andorrà
    (17/09/19 09:49)

    Una punyalada mortal el 2011 i encara està pendent de judici??

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts