x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Visita del Copríncep francès

Un menú molt francès

Emmanuel Macron va arribar ahir a l’hotel Hermitage a un quart de deu de la nit. L’esperava el primer contacte amb les autoritats del país, un sopar a base de llamàntol de la Bretanya i filet al cafè de París. Dormia al mateix hotel.
Se l’esperava més d’hora. La convocatòria per a les autoritats era a les 20 hores a l’hotel Hermitage de Soldeu, on s’havia de celebrar un sopar i on el Copríncep i la seva delegació passaven la nit. Emmanuel Macron a la residència de l’Hermitage, exclusiva per a ell. Però s’havien llogat una quarantena d’habitacions més. Macron va arribar envoltat de fortes mesures de seguretat més d’una hora més tard, a un quart de deu de la nit. Al desplegament policial andorrà s’afegeixen 240 policies gals per blindar la visita. Havia fet el trajecte en cotxe des de l’aeròdrom de Pamiers,
  • #3 Lambo Gallardo
    (13/09/19 17:16)

    Pobre, ja el van traïr aquesta setmana, i ara resulta que també el traeixen deixant-lo fora de la taula presidencial. Almenys s'ha pogut fer la foto amb el co-príncep i penjar-la a les xarxes.

    Respondre
  • #2 toni
    (13/09/19 17:08)

    Gallardo dimissió!

    Respondre
  • #1 Taula Presidencial
    (13/09/19 12:11)

    Diu un ocellet que a la taula presidencial en la que estava Macrón, al seu sopar, NO ESTAVA EL MINISTRE GALLARDO... Si que estaven les principals autoritats i també tres Ministres, cap d'ells liberal (Jover, Calvó i Canals), però Gallardo, tot un número dos del govern, NO. Caram, caram. Sr. Gallardooooo, “ponga sus barbas a remojar”

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts