x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

L'acusat d'agressió sexual a una menor ingressa a presó

L'home va entrar a la Comella anit després de patir una crisi nerviosa a la Batllia que va obligar a portar-lo a l'hospital
Actualitzada 31/05/2020 a les 11:29
L'home detingut per un delicte de caràcter sexual en ser denunciat per la família d’una menor va ingressar a la Comella anit després de patir una crisi nerviosa quan li van comunicar la mesura de presó provisional a la Batllia i ser traslladat a l'hospital on es va recuperar i va entrar al centre penitenciari. La causa contra el joier d’Andorra la Vella per un suposat delicte sexual que, segons fonts properes al cas, podria tractar-se d’uns tocaments o assetjament. La noia té menys de catorze anys, segons van indicar les mateixes fonts. L’acusat va ser detingut dimarts al vespre i ha negat el fets, dins d’un arrest que va ser problemàtic. L’home havia tingut anteriorment algun conflicte amb la policia i hauria manifestat que l’acusació forma part d’una trama contra ell que fa anys que s’hauria iniciat. L’enfrontament amb els agents hauria estat de tipus verbal sense que hi hagués violència física. L’home va passar ahir a disposició judicial després d’haver estat retingut un dia a les dependències policials.
La policia no ha volgut comunicar oficialment dades sobre el cas a causa que troba en instrucció judicial. Tot i així, fonts del cos van comentar que de la primera investigació arran de la denúncia dels familiars de la noia s’hauria considerat que hi havia alguns indicis que van derivar en la detenció. La declaració del joier es va allargar durant hores i s’estava pendent si finalment la Batllia en fixava l’empresonament.
Etiquetes
  • #9 karlitos
    (13/09/19 22:20)

    La pregunta es: el delicte de caràcter sexual ha sigut a dintre de la joieria…....????? Si no es aixi, pergunto, perque surt la foto de la joieria….? Altra dia han dit que el sr Xato hi hera d` observador arbitral, teniu alguna foto observando.....? Crec que les noticies no son i no tenem carácter democratic. Si la pobre nena es una victima de un assetjament sexual crec que el protagonista es un home, no una joieria…..

    Respondre
  • #8 por
    (13/09/19 16:25)

    si esta a preso es per algo...tenen q estar molt segurs per tancarlo,
    dons quina llastima w algunes persones no tingun cor i fasin aquestes coses extranyes, no pot esta al carrer es un perill
    com potser q disfruitin aixi alguns? no m entra al cap

    Respondre
  • #7 Xavier
    (13/09/19 15:57)

    Us esteu adonant de que esteu exposant una menor víctima i un menor que serà víctima també quan ho sàpiga si no ho sap ja?

    Respondre
  • #6 María
    (13/09/19 14:49)

    Tot el meu suport a la víctima i la seva familia i ma dura amb els abusadors

    Respondre
  • #5 Pere
    (13/09/19 14:37)

    Tindrà temps d'estudiar la Bíblia i el manual del bon polític.

    Respondre
  • #4 Joan
    (13/09/19 11:13)

    Vendetta va dir..
    Sap vostè el significat de la paraula ètica?. Si us plau, no utilitzi paraules de les quals desconeix el com i quan s'han d'utilitzar i més quan hi ha un menor com a víctima. Però és clar, per a vostè és més important la façana d'un negoci.

    Respondre
  • #3 Marta
    (13/09/19 10:55)

    La victima real serà la familia del joier i ell mateix quan es demostri l'assetjament a ell de fa anys i la falsedat de les denuncies. Que torni tot el mal per aixo.

    Respondre
  • #2 Masclisme
    (13/09/19 10:00)

  • #1 Vendetta
    (13/09/19 08:40)

    Em sembla de molt mal gust que es publiqui la imatge del seu negoci, no és necessari ni ètic en absolut per donar a conèixer la notícia i la realitat dels fets. Són pur morbo i em sembla lamentable.

    Respondre
9
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts