x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Institucions

Talls de trànsit des de les 8.30 del matí per la visita de Macron

El Copríncep francès començarà l'estada oficial divendres al comú de Canillo a les 9.15 del matí i la finalitzarà amb un discurs a les 18.15 de la tarda a la plaça del Poble
Actualitzada 11/09/2019 a les 19:21
L'estada del Copríncep francès al Principat s'iniciarà demà a la nit però el Govern no ha concretat l'horari de l'arribada ja que els actes oficials es concentraran en la jornada de divendres que serà quan el recorregut per les parròquies provocarà talls de trànsit a partir de les 8.30 del matí al carrer Prat del Riu de Canillo i que s'aniran produint per espai d'un hora mentre Emmanuel Macron visita cada comú. Les restriccions al trànsit acabaran a les 19 de la tarda a l'entorn de la plaça del Poble quan el Copríncep farà el discurs públic a Andorra la Vella. El ministre portaveu, Eric Jover, ha explicat que Macron començarà el recorregut parroquial amb la visita a les 9.15 del matí al comú de Canillo i a les 10 està previst que arribi al d'Encamp i a tres quarts d'onze es traslladarà a l'antic comú de Sant Julià.
El Copríncep francès es desplaçarà a les 11.30 fins a la Casa de la Vall per assistir als actes més institucionals que no estaran oberts al públic i es reunirà a les 11.45 amb Joan Enric Vives al despatx de la síndica general. Poc després del migdia es farà la foto oficial a les escales de Casa de la Vall i a un quart d'una se celebrarà una sessió solemne amb el parlament de Roser Suñé i d'Emmanuel Macron.

La següent parada serà un dinar al museu Areny Plandolit i el primer acte públic de la tarda serà la visita al comú de la Massana a les 15.45 hores, a dos quarts de cinc la cita serà a Escaldes i a les 17.15 està previst que arribi a la capital.
Jover ha recordat avui que Govern ha decretat el tancament de tots els comerços, indústries, oficines i administracions mentre Macron sigui a cada parròquia i ha convidat la ciutadania a participar públicament en la visita sent presents a l'entorn de cada comú.

L'estada del Copríncep francès finalitzarà amb el parlament públic que farà a la plaça del Poble a les 18.15 hores en un acte on també el cap de Govern, Xavier Espot, pronunciarà un discurs.
La visita oficial provocarà afectacions al trànsit durant tot el dia mentre la comitiva es desplaça per tot el país, a més dels talls que es faran als carrers al voltant de cada casa comuna quan Emmanuel Macron visiti cada parròquia.

Les afectacions específiques les ha fet públiques Mobilitat en un tuit.  
 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts