Detenen dues persones al Pas amb quasi 8.000 euros de tabac de pipa

La policia sospita que Gea acumulava propietats a Espanya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els membres del servei de la duana andorrana van detenir al Pas de la Casa un home i una dona, no residents de 62 i 47 anys, respectivament, per carregar en un turisme la quantitat de 224 cartrons de tabac de pipa sense disposar de la llicència de mercaderia sensible per transportar-la. Un total de 54 quilos, valorats en 7.896 euros.

Aquests és un dels casos destacats del balanç de detencions de la setmana passada, que inclou també la d’un home, resident de 41 anys, per la possessió de 130,30 grams de marihuana en un domicili de la parròquia de Canillo. La matinada de divendres un resident de 26 anys va ser detingut per possessió de 2,4 grams de cocaïna en un control efectuat en un aparcament d’un local d’oci de la capital. El cos de policia també va arrestar una parella, una dona i un home, residents de 42 i 65 anys, respectivament, com a presumptes autors d’un delicte de maltractament en l’àmbit domèstic. Els agents van ser requerits a l’exterior d’un bar d’Escaldes-Engordany per una agressió mútua entre una exparella. La policia va detenir a Canillo pel mateix delicte un home, resident de 21 anys, per una agressió entre cònjuges.

El cos policial va arrestar un total de 12 persones per conduir sota els efectes de l’alcohol en controls i parades rutinàries. Entre aquestes destaca un home, resident de 56 anys, amb una taxa de 0,84 grams per litre en sang, que també va ser acusat d’un delicte contra l’administració de Justícia, per haver crebantat una ordenança penal de suspensió del permís de conduir. També destaca un home, resident de 43 anys, amb una taxa de 0,98 g/l, per no fer cas a les indicacions dels agents.

tracking