Empresonat un visitant per furtar una figura

La policia també va arrestar dos turistes a la frontera amb França per robar disset perfums d’establiments del Principat

Empresonat un visitant per furtar una figuraARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cos de policia va detenir divendres passat a les 13.30 hores un home, no resident de 73 anys, com a presumpte autor d’un delicte de robatori en una botiga situada a Escaldes-Engordany. Els agents van ser requerits a l’establiment per part dels propietaris, perquè tenien la sospita que una persona havia agafat una figura de decoració amb la intenció de sostreure-la amagant-la amb una jaqueta. El preu de la figura és de 1.385 euros.

Al Pas de la Casa, dos homes, no residents de 42 i 22 anys, van ser arrestats diumenge passat en realitzar-se un control del vehicle en el qual viatjaven a la frontera DCNJ de Porta, en direcció França. En la inspecció la policia va trobar a l’interior del vehicle una bossa de viatge on hi havia disset perfums de diferents marques, que havien estat presumptament sostretes d’establiments de perfumeria del Principat, amb un valor de 1.540,95 euros, segons el balanç de detencions que publica setmanalment el cos de policia.

Els agents van arrestar un total de vuit persones durant la setmana que va del 26 d’agost a l’1 de setembre. Les detencions s’han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública, contra el patrimoni, contra la seguretat en el trànsit i per altres delictes.

A la frontera del riu Runer, que connecta amb Espanya, un home no resident de 26 anys va ser arrestat quan intentava accedir al Principat en un autocar de línia regular per la possessió d’1,8 grams d’estupefaent, concretament MDMA. A Escaldes, els agents van arrestar un home, no resident de 20 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública, després d’haver entrat al Principat i desobeït una ordre d’expulsió administrativa d’aquest.

El cos de policia també va detenir tres persones, residents de 36, 52 i 22 anys, per conduir en estat d’embriaguesa. Dos dels quals en controls rutinaris i el tercer en un accident amb danys materials. En dos dels casos la taxa d’alcoholèmia superava el gram per litre en sang i el tercer no hi arribava.

tracking