Un jove detingut per portar MDMA a l'autocar

El noi, no resident de 26 anys, es trobava en possessió d'1,8 grams d'aquesta droga quan accedia en autobús per la frontera del Riu Runer

Sancionats 46 conductors durant la campanya de la policia adreçada a les motosARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir la setmana passada un jove que es trobava en possessió de MDMA en un autocar de línia regular. L'home no resident de 26 anys portava un total d'1,8 grams d'aquesta droga quan accedia en autobús perla frontera del Riu Runer. Els agents van haver d'actuar en dos casos de furts durant la setmana passada. El primer va tenir lloc a una botiga situada a Escaldes-Engordany, on un home no resident de 73 anys hauria robat una figura de decoració amb un cost de 1.385€. La policia va rebre una trucada de la botiga, la qual afirmava que tenia controlat un home que hauria amagat la peça sota una jaqueta per sostreure-la de l'establiment. El segon cas el van perpetuar dos homes al Pas de la Casa, els quals haurien sostret perfums de diversos establiments per valor de 1.540,95€. Els individus, no residents de 42 i 22 anys, van ser controlats al seu vehicle a la frontera de Portà en possessió d'una bossa de viatge que contenia 17 perfums de diferents marques.

Pel que fa als delictes contra la seguretat del trànsit, els agents han detingut tres persones la darrera setmana. La matinada de dissabte van controlar un home resident de 52 anys que havia patit un accident de trànsit. En fer-li el control d'alcoholèmia, l'individu va donar una taxa d'1,78 grams d'alcohol per litre de sang. El segon cas es va produir dimarts passat a les 7.43 hores, on un home resident de 36 anys va ser aturat en un control rutinari donant una taxa d'1,72 grams per litre de sang. La policia va detenir la matinada de diumenge en un control rutinariun home resident de 22 anys amb una taxa de 0,86 grams per litre de sang.

tracking