x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV
Economia

L'APRA vol que la llei diferenciï quins són els productes fets 100% a Andorra

L’associació demana que es valori més el pagès nacional que no el productor importador
La Llei de producció ecològica i dels règims de qualitat dels productes agraris i alimentaris que va entrar en vigor l’agost de l’any passat un cop que va ser aprovada pel Consell General defineix dos segells de qualitat.
El primer és el de Producte d’Andorra, un distintiu que poden utilitzar els productes d’origen agrícola o ramader, conreats o criats al Principat i destinats al consum humà, i qualsevol altre producte alimentari, els ingredients essencials del qual, i que defineixen les característiques específiques, siguin obtinguts en el territori andorrà i sempre que els processos d’elaboració es desenvolupin íntegrament al país.
El segon és
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2021 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts