política

Terceravia denuncia “l'abandó” d'algunes zones de la capital

Acusen el comú d’actuar de manera “selectiva” en les reformes que s’han fet a Andorra la Vella

Terceravia denuncia “l'abandó” d'algunes zones de la capitalARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comitè parroquial de Terceravia a Andorra la Vella va denunciar ahir en un comunicat de premsa que els canvis i reformes que s’han portat a terme darrerament a la capital han estat “una acció selectiva”, tot i que el govern comunal “les ha volgut vendre com la gran transformació de la parròquia i en cap cas han estat una acció general”. A causa d’aquests canvis, els membres del comitè asseguren que gran part de la ciutadania se sent “menystinguda” davant l’evidència de no haver tingut en compte aspectes tan importants en la vida quotidiana de tothom, com és el cas de les deficiències en la gestió de la higiene a la via pública i l’ordre en les escombraries, tant al centre de la parròquia com als barris més allunyats dels grans eixos comercials.

El comitè de Terceravia a la capital també lamenta que el govern comunal defugi responsabilitats i demana que vetlli per tothom, sense distincions. La formació denuncia l’incivisme que hi ha present pel que fa a la cura de la població dels espais públics. En aquest sentit, consideren que la implantació d’una ordinació molt reguladora no té cap resultat “si no es posen en marxa els mecanismes necessaris o si es menyspreen unes zones de la parròquia per prioritzar-ne unes altres”.

La formació política considera que actualment la parròquia té “deficiències” en la gestió de la higiene pública importants i denuncia el comú actual d’enlluernar els fets amb el pretext d’un missatge de transformació. Per aquest motiu, el comitè local a la capital reclama treballar per una parròquia moderna sense que això signifiqui la pèrdua de la netedat i la polidesa.

tracking