Oci

Naturlandia va mantenir tancades ahir algunes de les activitats per risc de tempesta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Naturlandia va tancar ahir tretze de les seves activitats pel risc de tempestes fortes a la zona. De les quinze activitats que disposa l’ecoparc a la cota 1.600, inicialment només van obrir el tir amb arc, el circuit amb buggi, el circuit pedals, els inflables, el laberint i el Buggy 4x4. A la cota 2000, de les sis activitats disponibles, tres van començar el dia tancades fins a nou avís per l’alt risc de tempestes. No obstant això, veient que la pluja arribaria ja començada la tarda, l’ecoparc va decidir obrir-ne la gran majoria fins que el risc de tempestes no augmentés.

Al final, els xàfecs van començar a caure a mitja tarda i els turistes van poder gaudir de les activitats més conegudes del parc com són el tobotronc, l’xtreem jump o la tirolina. D’altres com el tubby o el minitubby, però, van mantenir el cartell de tancat durant tot el dia.

La previsió per avui és de núvols densos, però no hi ha cap previsió de pluja així que Naturlandia hauria d’obrir totes les activitats de manera rutinària.

tracking