Incidents a Sant Julià

El Govern confirma que l'esllavissada es va produir per l'alteració del terreny

El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, ha assegurat que la caiguda de pedres no es va donar per causes naturals i que encara estan estudiant les responsabilitats

Esllavissada davant del Punt de Trobada

Esllavissada davant del Punt de Trobada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'esllavissada del passat 10 d'agost davant del Punt de Trobada es va produir per l'alteració del terreny i no per causes naturals. Així ho ha confirmat aquest matí el ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, que arran dels primers informes geològics s'ha pogut concretar les causes de la caiguda de pedres. De moment, des de l'executiu encara s'estan estudiant les responsabilitats de l'incident i el cas està en mans del servei jurídic. A més, Torres ha avançat que les actuacions ja han suposat un cost que van més enllà del centenar de milers d'euros.

PRESSUPOST PARTICIPATIU

Tot això ho ha confirmat en la roda de premsa de presentació de la tercera edició del pressupost participatiu, que enguany tornarà a comptar amb una partida de 300.000 euros. Les propostes es podran presentar a partir de demà a les 8 hores del matí fins les 17 h del 23 de setembre al servei de tràmits de Govern i al web www.pressupostparticiaptiu.ad. Entre el 3 i el 27 d'octubre es podran votar les propostes que compleixin amb els requisits, que són els mateixos que l'any passat, i el 31 d'octubre s'anunciarà la guanyadora.

El ministre ha indicat que els àrbres de vent, projecte escollit el 2018, està en fase de licitació.

tracking