Urbanisme

Govern assegura la carretera d'Auvinyà

Alertarà el comú lauredià del mal estat de l’altra via, que es troba dins de la urbanització

Govern assegura la carretera d'AuvinyàC.G

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern realitzarà “les actuacions adients” per retornar la carretera CS-130 d’accés a Auvinyà a un estat satisfactori de seguretat. Així ho va assenyalar l’executiu ahir en una carta dirigida a Carmen Gutiérrez, veïna i representant de la urbanització d’Auvinyà. En l’escrit també van informar que en relació amb l’esllavissada de la carretera comunal, que es troba dins de la urbanització, que al ser un vial de titularitat de la corporació o eventualment privat, el Govern no gaudeix de competència per intervenir-hi. Tot i això, l’executiu va indicar que per agilitzar la solució enviaran una còpia de la carta “als efectes que li puguin correspondre” al comú de Sant Julià de Lòria.

La representant dels veïns va informar que dijous al migdia va “rebre una trucada d’un nunci de Govern en què em comunicava que passés a recollir una carta a nom meu, a l’edifici de l’executiu”. Gutiérrez es va adreçar ahir al matí a les dependències de Govern per recollir la carta i “era del ministeri d’Ordenament Territorial, signada pel senyor Jordi Torres Falcó. En aquesta carta posen en el meu coneixement les mesures que adopta el ministeri”.

Des de l’executiu van advertir que les accions probablement requereixin elaborar un projecte constructiu per part d’un equip de professionals d’enginyeria i la posterior licitació i adjudicació de l’obra corresponent. Per la seva banda, el comú lauredià encara no s’ha pronunciat al respecte. “Segueix en silenci, no han dit ni piu, i nosaltres seguim esperant”, va afirmar Gutiérrez.

tracking