x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

L'Acoda demana una llei que determini les responsabilitats en una obra

L'associació reitera la necessitat d'una reglamentació específica dels edificis i dels desmunts entre ancoratges d'obres en curs i projectes acabats
A les 6 del matí va començar a caure la muntanya

Esllavissada davant del Punt de Trobada

Esllavissada davant del Punt de Trobada

Actualitzada 22/08/2019 a les 11:11
L'Associació de Constructors d'Andorra (Acoda) vol una llei de l'edificació que "endreci i determini les diferents responsabilitats que pertoquen a cada u dels agents que intervenen en una obra", segons ha fet saber a través d'un comunicat, arran dels fets que s'estan produint després de l'esllavissada. L'associació demana que s'estableixi clarament el paper de la propietat, el promotor, els tècnics, el constructor i l'administració a través d'una reglamentació específica d'inspecció tècnica dels edificis i dels desmunts estabilitzats entre ancoratges d'obres en curs i projectes acabats. "L'esllavissada posa de manifest la rellevància i les conseqüències que es poden derivar d'una obra no acabada. Obres no finalitzades, aturades per diferents motius, majoritàriament econòmics i que esdevenen en situacions de risc i perillositat al trobar-se en un estat precari, d'indefinició, contrari al qual ha estat projectat, i que generen controvèrsia a l'hora de determinar les diferents responsabilitats i actuacions que cal prendre" explica el text.
Etiquetes
  • #2 increible!
    (22/08/19 18:08)

    Resulta increible que no hi hagi aquesta llei, queda evident com de manca d¡organització anem en aquest país! I tota la gent que cobra per treballar en el sector...no se li ha acudit mai impulsar-la???? AMB LLEI O SENSE, S'HAN DE DEPURAR RESPONSABILITATS!!! ja nomes faltaria !

    Respondre
  • #1 Castellano Comunero
    (22/08/19 13:33)

    Ah, que no existeix la dita llei o normativa?

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts