ensurt a sant julià

El Punt de Trobada reobrirà demà les portes amb algunes limitacions

El centre comercial publica una nota d’agraïment a totes les persones que han treballat en l’esllavissada

El Punt de Trobada reobrirà demà les portes amb algunes limitacions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Punt de Trobada, després de superar els problemes que va provocar l’esllavissada que es va produir dissabte passat enfront del centre comercial, reobrirà les portes demà. Així es va informar a través d’un missatge de Face­book, en què s’explica que encara hi pot haver “limitacions en l’accés” i d’altres tipus, per la qual cosa demana comprensió als clients, dels quals valora “la seva fidelitat en moments com aquest i la paciència per esperar la reobertura”.

El centre va aprofitar la publicació per agrair “el treball, esforç i dedicació realitzat durant aquests dies per totes les persones, serveis públics i privats i cossos especials”, que va servir per “restablir la normalitat”. En aquest sentit, al text es destaca que es va aconseguir “en un temps rècord i garantint en tot moment la seguretat de totes les persones que hi han intervingut”.

D’altra banda, el Punt de Trobada també agraeix a la publicació “la comprensió de proveïdors i transportistes i la col·laboració i ajut de les empreses de subministraments i serveis”, que han permès reobrir ràpidament l’establiment “en unes dates tan complicades” com és el mes d’agost. Tanmateix, el centre comercial va mostrar la seva gratitud als seus treballadors per “la seva implicació, companyonia, treball en equip i capacitat de superació d’aquesta delicada situació i efectes emocionals, posant el cor per obtenir un resultat que sense la seva intervenció i implicació hauria estat impossible”.

Cal recordar que l’esllavissada va afectar part de l’accés al centre comercial i els empleats van haver de fer tasques de neteja en aquesta zona.

RESTABLERTA LA CIRCULACIÓ SENSE PROBLEMES

El tram de la CG-1 afectat per l’esllavissada de dissabte passat, que va recuperar els tres carrils de circulació dimecres al migdia, no ha registrat cap problema de trànsit des de llavors. Ahir, malgrat que es van formar algunes retencions que van arribar als dos quilòmetres i mig a l’entrada de Sant Julià, la frontera va tenir una circulació normal i el tram on es va produir l’esllavissada va funcionar cor­rectament. Tanmateix, malgrat que Mobilitat no ha calculat l’impacte exacte que hauria tingut la limitació de la circulació a dos car­rils al tram de la Borda Sabater, des del centre nacional de trànsit van informar que aquesta circumstància podria haver provocat que els vehicles triguessin fins a una hora més per fer el trajecte que va des de la frontera del riu Runer fins a Sant Julià.

El Punt de Trobada reobrirà demà les portes amb algunes limitacions

tracking