Balanç de la setmana

Detingut un jove de 24 anys per agredir la seva àvia

L'home hauria tingut una desavinença amb ella i li hauria propinat una bufetada i una empenta

La policia deté un resident per ensenyar els genitals a una menor al carrerARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove resident de 24 anys va ser detingut el passat dijous a les 00.30 hores com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física en l'àmbit domèstic. La policia va ser requerida en un domicili particular de la capital per una desavinença entre una àvia i el seu net, el qual en el decurs d'una discussió hauria agredit la seva padrina propintant-li una bufetada i una empenta.

Aquesta ha estat una de les 15 detencions que ha realitzat la policia durant la passada setmana de les quals també destaquen tres altres arrestats com a presumptes autors d'un delicte contra la integritat física en l'àmbit domèstic. Un d'ells va ser un turista de 28 anys que va ser detingut el passat dimarts en un establiment hoteler després de cometre una gressió a la seva parella. Segons les manifestacions de la víctima, hauria estat agafada fortament pel coll i hauria estat sacsejada i agredida fortament i de forma repetida a la zona de la cara. La dona presentava una erosió vermellosa i inflamació en la galta esquerra i una ferida oberta sagnant al llavi inferior del mateix costat.

Les altres dues detencions van ser la de dos homes residents de 26 i 55 anys que haurien agredit les seves respectives parelles a la via pública. El primer hauria agafat pels braços la seva parella, fent-la caure d'esquenes al terra, mentre el segon va anar més enllà ja que, segons les manifestacions de la víctima i un testimoni, va estar agafada fortament pels cabells, va rebre una empenta contra una paret i una bufetada al rostre, cosa que li va provocar una erosió vermelloa a la part baixa del coll.

D'altra banda, una dona i dos homes no residents, de 50, 34 i 47 anys respectivament, van ser detinguts el passat dimecres com a presumptes autors d'un delicte contra l'ordre socioeconòmica i l'ordre públic - contraba de mercaderia sensible. Els agents de la duana andorrana els van controlar en un turisme que transportava en el portaequipatges 201 cartrons de tabac de diferents marques amb un valor total de 6994,80 euros.

Els altres arrestats durant la passada setmana corresponen a sis detencions per taxa d'alcohol elevada al volant, a més d'un home resident de 41 anys detingut com a autord'un presumpte delicte contra la salut pública i possessió de haixix. En un primer control se'l va trobar efectuant una presumpta venda de productes estupefaents i se li va trobar una cigarreta confeccionada amb haixix. Posteriorment, el detingut va lliurar voluntàriament 14 glans d'haixix d'un pes de 73,3 grmas que tenia al seu domicili.

tracking