Reportatge

Es busquen becaris

La SAC i FEDA van presentar el llibre de la 31a edició de la Diada andorrana i van explicar que la temàtica d’enguay és l’economia circular.

Es busquen becarisL. G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una setmana a Prada per 42 euros amb els quals tindria coberts l’allotjament, la manutenció i l’assistència a tots els actes de la Universitat Catalana d’Estiu (UCE), així com a les festes nocturnes. Sembla una oferta irresistible, oi? Doncs la Societat Andorrana de Ciències (SAC), l’ofereix a dues persones que la vulguin aprofitar. Així ho va expressar ahir la presidenta de la SAC, Àngels Mach, fent una crida a aquells interessats, ja que encara estan disponibles i en subvencionen el 90% de l’import.

L‘economia circular és l’objectiu que centrarà la 32a edició de la Diada andorrana de la 51a UCE, que tindrà lloc del 17 al 24 d’agost a Prada de Conflent. Comptarà amb 23 ponències presencials i 7 de no presencials en què es debatran diversos àmbits de la temàtica. “En un moment en què la societat malbarata molt, i si una cosa es fa malbé en lloc d’arreglar-la es llença, ens toca plantejar-nos què és el que hem de fer per contribuir a salvar el planeta”, va assenyalar Mach. Entre els ponents s’hi troben des de “joves fins a aquelles persones amb càr­recs polítics i els que treballen per a aquest àmbit”, va afegir la presidenta. “No podem destacar cap ponent, l’important és que hi són tots.”

FEDA col·labora amb la SAC per enriquir i donar suport en la publicació dels llibres que deixen constància de les ponències realitzades. Unes jornades en les quals “col·labora aportant continguts i participant en el debat”, va aclarir Albert Moles, director general de FEDA.

tracking