SOCIETAT

Tres arrestats per agressions en el domicili familiar

La policia deté tres persones per portar set grams de cocaïna

Tres arrestats per agressions en el domicili familiarFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir la setmana passada 23 persones, tres de les quals per agressions en l’àmbit domèstic. Una va ser la d’un home resident de 46 anys, presumpte agressor de la dona i la filla menor en una desavinença conjugal. El detingut presentava símptomes de trobar-se sota els efectes de l’alcohol. Tanmateix, dimarts passat dos germans, de 20 i 29 anys, van ser detinguts per una baralla causada per una desavinença familiar. Un d’ells presentava símptomes d’embriagament. A aquests s’hi sumen una dona resident de 22 anys i un jove de 19 que van ser detinguts per agressions en baralles al carrer durant la festa major de Sant Julià de Lòria.

A part dels delictes per agressions en l’àmbit domèstic i al car­rer també es van realitzar quatre detencions per delictes contra la salut pública. Tres homes van ser enxampats en un control de vehicles a Escaldes-Engordany amb 7,1 grams de cocaïna. El conductor va donar positiu a la prova de control de tòxics salivar. La policia també va detenir un home no resident de 51 anys que accedia al Principat amb un turisme per la frontera del riu Runer amb 0,7 grams de cocaïna.

Pel que fa als delictes contra la seguretat en el trànsit, s’hi destaca una disminució de detinguts respecte a la setmana anterior, de 23 a sis. No obstant això, el conductor que va marcar una taxa major d’alcohol en sang és un resident de 48 anys que va tenir un accident després d’arribar als 2,49 grams per litre.

Tres persones més van ser detingudes superant un gram per litre a través dels controls rutinaris que efectua el cos de policia.

tracking