Institucions

Govern contacta amb Espanya per garantir la seguretat a la Cimera Iberoamericana

La secretaria general iberoamericana, Rebeca Grynspan, s'ha mostrat molt satisfeta amb la preparació de l'esdeveniment durant la visita oficial que ha realitzat avui al país

Govern contacta amb Espanya per garantir la seguretat a la Cimera IberoamericanaSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Govern està mantenint contactes amb Espanya per tal de col·laborar en matèria de seguretat per a la Cimera Iberoamericana, que se celebrarà el 2020 al Principat. Així ho ha fet saber la ministra d'Afers Exteriors, MariaUbach, durant la reunió que els representants de Govern han mantingut aquest matí amb la secretaria general iberoamericana, RebecaGrynspan. Tot i que encara no hi ha xifres concretes dels operatius que es duran a terme per a l'esdeveniment,Ubachha afegit que també hi ha el compromís de contactar amb el govern de França per tal d'assolir una col·laboració major i ha fet èmfasi en les gestions de logística que es realitzaran, així com el fet d'assegurar el transport a tots aquells representants que arribin des dels aeroports de Barcelona i Tolosa.

Durant la visita, RebecaGrynspanha destacat l'organització d'Andorra per a la Cimera i ha afegit que, a hores d'ara, "tot està perfectament preparat". En aquest sentit, la secretaria general iberoamericana ha afirmat que hi ha un gran "entusiasme per venir" al país i que algunes de les activitats es faran fora del territori andorrà i tindran lloc a Colòmbia, Cuba o Portugal.

tracking