x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
política

Joan Ramon Marina deixa el PS per diferències amb la cúpula del partit

Critica que Xavier Llovera i Joan Sans hagin acceptat càrrecs directius al Govern Espot
Marina amb Pere López, Dolors Carmona i Lídia Samarra el 2015.

Joan Ramon Marina deixa el PS amb dures crítiques

Marina amb Pere López, Dolors Carmona i Lídia Samarra el 2015.

Actualitzada 18/07/2019 a les 12:41
L’històric militant del PS, Joan Ramon Marina, ha anunciat a través de les xarxes socials que abandonarà la formació per diferències amb la direcció. Entre els motius de la seva renúncia, qui va ser cap de llista dels socialdemòcrates a la capital en les eleccions generals del 2015 assenyala que dues persones amb pes dins del partit hagin acceptat càrrecs directius al Govern d’Espot. Marina explica al Diari que aquests “militants significatius” són Xavier Llovera, que dirigirà Patrimoni Cultural, i Joan Sans, que liderarà Política Lingüística.
Un moviment que, per a Joan Ramon Marina, s’ha fet per una ambició de poder i que provoca un “empobriment” i “limitació” de la “tasca d’oposició que jo entenia que hauria d’estar fent ara, en aquesta nova legislatura, el PS”. Marina es pregunta “com es podrà, a partir d’ara, articular preguntes de control al Govern” sobre “temes de gestió cultural i política lingüística si la teva gent és la que està dirigint Cultura”. “Fer preguntes insulses al Govern per fer creure que es fa oposició, encara bo”, afegeix. En aquest sentit, Joan Ramon Marina, que es va encarregar de dirigir nombroses campanyes electorals dels vermells, qüestiona si “algun dirigent” socialdemòcrata “s’atreviria a preguntar a les bases” que s’hagi entrat a l’executiu a través de les direccions. “Segurament no”, respon. De fet, Marina es mostra molt taxatiu i admet que “no sabria com explicar-ho a cap votant del PS mirant-li als ulls”. “Plego per fer les paus amb la meva consciència”, acaba, i avança que dilluns presentarà oficialment la renúncia. D’altra banda, Marina critica que “ningú hagi presentat la seva dimissió pel fracàs de d’Acord”. “Això no ho saben fer perquè primer van les mateixes vanitats i després els interessos”, diu.

Després de conèixer els tuits de l’històric vermell, la presidenta del PS, Susanna Vela, resta importància a la marxa de Marina i recorda que un militant “pot fer el que cregui convenient”.
Etiquetes
9
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts