Societat

Stop Violències, premiada per la lluita en favor del dret a l'avortament

L'Associació de Drets Sexuals i Reproductius de Barcelona dona un reconeixement a l'entitat andorrana en la seva assemblea general

Stop Violències denunciarà a la policia les gravacions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació de Drets Sexuals i Reproductius de Barcelona va donar un reconeixement a Stop Violències el passat cap de setmana per la tasca realitzada en favor de la legalització de l'avortament a Andorra en els últims cinc anys. L'entrega es va realitzar en finalitzar l'assemblea general de l'entitat catalana, i la presidenta de l'associació del Principat, Vannesa Mendoza Cortés, va ser l'encarregada de recollir un dels tres premis que es van donar durant l'acte.

"Aquest reconeixement ha servit per recordar, dins i fora de les nostres fronteres, que l’avortament continua estant penalitzat a Andorra fins i tot per violació, malformació fetal greu o perill de vida per a la mare gestant", ha valorat Stop Violències en un comunicat. L'Associació de Drets Sexuals i Reproductius ha decidit entregar el premi a l'entitat andorrana arran de l'actuació devisibilització internacional de la lluita pel dret a l’avortament a Andorra després que els membres de l'associació andorrana estiguessin presents a l’Assemblea de Verona Ciutat Transfeminista - ‘Non una di meno’, el mes de març, així com a la segona vaga nacional feminista de la història de Suïssa el passat juny.

"Stop Violències agraeix la visibilització que ofereix aquest reconeixement i seguirà lluitant pels drets humans de les dones al Principat d’Andorra com porta fent des de l’any 2014", ha conclòs l'entitat en el seu comunicat.

tracking