Institucions

L'OSCE ofereix a trenta joves treballar a la seu de Viena

Els aspirants a entrar a l’ens europeu de seguretat i cooperació han de ser menors de 30 anys

L'OSCE ofereix a trenta joves treballar a la seu de Viena

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE), amb seu a Viena, ha obert el programa de pràctiques per a joves de menys de 30 anys i ofereix un total de 30 places per accedir-hi. L’objectiu del programa és donar als joves l’oportunitat de conèixer aquest organisme i per això ofereix una estada d’entre tres i sis mesos, que començaran a partir del setembre, i que els permetrà treballar en règim de jornada laboral completa (40 hores setmanals) a l’àrea administrativa o a la programàtica de l’organització.

Per accedir a una de les places els candidats hauran d’estar en el darrer any de carrera o postgrau, o bé haver finalitzat els estudis en els darrers dos anys, i tenir un nivell d’anglès molt avançat. Es valorarà molt també si tenen coneixements d’altres llengües oficials de l’OSCE, especialment si és el rus.

Aquest programa de pràctiques no ofereix cap remuneració als nois i noies que hi participin però aquells que siguin seleccionats i que no siguin residents a Viena podran demanar que se’ls atorgui una ajuda per costejar les despeses de l’habitatge.

Les persones interessades a ocupar una plaça tenen fins al 25 de juliol per presentar la seva sol·licitud directament al web de l’OSCE.

tracking