Societat

Parc aquàtic d'estiu a l'Estadi Comunal Joan Samarra Vila

Oferirà des de jocs inflables d’aigua fins a hamaques per prendre el sol

Parc aquàtic d'estiu a l'Estadi Comunal Joan Samarra VilaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Andorra la Vella ha acordat instal·lar un parc aquàtic d’estiu a l’Estadi Comunal Joan Samarra i Vila des de dimarts vinent fins diumenge 1 de setembre. Estarà obert de dimarts a dissabte en horari d’11 a 19 hores, i diumenge d’11 a 15 hores. L’entrada costarà tres euros per al públic en general i serà gratuïta per als abonats al centre esportiu dels Serradells. El parc aquàtic no només comptarà amb piscines inflables, sinó que es complementarà amb inflables d’aigua i jocs refrescants per als més petits.

Les instal·lacions es concentraran en els dos terrenys de gespa artificial de l’Estadi, els quals s’adequaran per oferir hamaques on prendre el sol, dutxes exteriors i vestidors, així com servei de bar i terrassa. També s’habilitarà la zona de gespa natural, on es podran posar les tovalloles. Com a atractiu, cada dissabte a les cinc de la tarda hi haurà festa de l’escuma al recinte.

Malgrat els esforços del comú per poder disposar de la piscina exterior dels Serradells a l’estiu, els informes tècnics no autoritzen l’obertura de la piscina exterior del recinte, ja que la instal·lació limita amb la façana que va quedar més malmesa de l’edifici. Les instal·lacions no afectaran la pista d’atletisme ni els partits de l’Europa League programats per a aquest estiu, i si fos necessari es realitzarien ajustaments durant la temporada.

Es garantirà la presència d’un socorrista i sis monitors per dinamitzar aquesta proposta lúdica que inclou, a més, diverses activitats que es desenvoluparan al mateix temps, com ara un taller de bombolles gegants o una piscina de boles d’aigua.

tracking