Repartiment de bosses reutilitzables per reduir l'ús del plàstic

El Govern i nou grans centres comercials distribuiran fins a 40.000 envasos de manera gratuïta avui a les persones que hi vagin a comprar

Repartiment de bosses reutilitzables per reduir l'ús del plàsticSFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La ministra deMedi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Silvia Calvó, ha presentat aquest matí una nova campanya per reduir el consum de bosses de plàstic als nou grans centres comercials del país, on durant el dia d'avui es distribuiran de manera gratuïta fins a 40.000 bosses tèxtils reutilitzables per a la verdura i la fruita. "Aquesta bossa s'ha de conservar i portar cada vegada que es va a comprar", ha indicat Calvó en la presentació que s'ha fet a l'Andorra 2000. A partir de demà, la bossa s'haurà de pagar al preu d'un euro, i en paral·lel es mantindran les de plàstic. Aquesta campanya anirà lligada al pla d'economia circular que té previst iniciar el Govern l'any vinent i que mirarà "de ser més ambiciós en matèria de reducció de plàstic", tal i com ha assenyalat la ministra.

El director general de l'Andorra 2000, Antoni Miralles, ha assegurat que"s'ha de conscienciar tots els ciutadans i que sapiguin que en un moment determinat acabarem amb les bosses i el plàstic als supermercats".

El Govern enceta una nova campanya per reduir les bosses de plàstic

tracking