Detingut per agredir un menor en una discussió per una plaça de pàrquing

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va arrestar diumenge passat a les 14.36 hores un resident de 26 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física. Segons fonts policials, el jove, que es trobava sota els efectes de l’alcohol, va començar a discutir amb dues persones, una de les quals menor d’edat, per una plaça d’aparcament just davant d’un restaurant d’Escaldes-Engordany. Un agent de circulació va intervenir i també va ser increpat pel detingut, que va acabar agredint el menor d’un cop de peu a les costelles.

Etiquetes:

Aquesta és una de les detencions que va efectuar la policia al llarg de la setmana passada, d’entre les quals també destaca l’arrest d’un resident de 40 anys per delictes contra la funció pública, la llibertat i l’honor. Segons fonts policials, el succés va començar a les 4.30 hores de dilluns passat, per Sant Joan, quan una dona va ser traslladada d’un local d’oci de la capital a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell en un fort estat etílic. La policia va contactar amb un amic de la dona perquè se’n fes càrrec. En personar-se a l’hospital, pels volts de les sis de la matinada, i ser qüestionat pels fets, l’home va tenir una reacció desproporcionada envers el servei mèdic i els agents, proferint amenaces i insults. D’altra banda, la policia va detenir dijous passat a les 8.30 hores a Escaldes-Engordany un no resident de 26 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat i el tràfic jurídic. Des del cos expliquen que a final del maig passat l’home va sol·licitar l’autorització de residència i treball. El servei d’Immigració, però, va verificar la documentació i va detectar que uns documents de la seva vida laboral eren falsos, motiu pel qual va ser arrestat.

En paral·lel, la policia va detenir quatre persones entre dimecres i diumenge per alcoholèmia. La taxa més elevada la va donar un resident de 20 anys, que va arribar a 1,88 g/l.

tracking