SUCCÉS

Una dona de 53 anys mor en un accident la Massana

La policia ha detingut un home de 69 anys, conductor d'un dels tres vehicles implicats en el sinistre, que feia un avançament il·legal

Accident molt greu a la sortida de La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 53 anys ha mort aquest migdia en un accident amb tres vehicles implicats a la sortida de la Massana, a prop de la caserna de bombers. La policia ha informat que ha detingut un dels conductors, un home de 69 anys que feia un avançament en una zona prohibida com acusat d'un delicte d'homicidi imprudent i un altre de lesions per imprudència.

El sinistre s'ha produït al punt quilomètric 5,960 de la General 3 a un quart d'una de la tarda quan el detingut, que conduïa un Mercedes Benz S 600 en direcció Ordino, ha fet un avançament il·legal i la difunta, que circulava de baixada en un Suzuki Ignis, hauria fet una maniobra per esquivar-lo i hauria perdut el control impactant contra la barana de protecció de la vorera i contra una furgoneta Volkswagen Caifornia (AND) que també transitava cap a la Massana. El cotxe de la víctima ha quedat destrossat i bolcat al marge de la via. La dona que conduïa la furgoneta, de 36 anys, ha resultat ferida en l'accident.

El treball dels equips d'emergència ha provocat que la carretera hagi estat tallada fins passades les tres de la tarda i que s'hagi desviat el trànsit per l'Aldosa fins que s'han pogut retirar els vehicles, tots de matrícula del Principat.

tracking