Transport

Andbus compra Viatges Espanya per un milió

La companyia tindrà 80 vehicles i més d’un centenar de treballadors

Andbús compra Viatges Espanya per més d'un milió

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andbús ha comprat la compa-nyia de transport de passatgers Viatges Espanya per una quantitat que supera “àmpliament el milió d’euros” en una operació que la deixa com una de les empreses més potents del sector amb la flota més renovada, amb 80 vehicles i més de cent treballadors quan arribi la temporada d’hivern. “El cost real són 700.000 euros però tenien compromisos per comprar nous vehicles que executarem nosaltres, per tant superarem àmpliament el milió d’euros”, indica el conseller general, Albert Vinseiro, que explica que es van decidir a fer l’adquisició per créixer internament i per no reforçar la competència. “El sector del transport al Principat s’està reubicant i abans d’enfortir l’enemic, ho fem nosaltres. També és cert que darrerament les empreses d’Espanya, més potents que les nostres, estan intervenint i nosaltres també volem lluitar”.

Amb la compra de Viatges Espanya, Andbús oferirà viatges a l’aeroport del Prat, i té diverses concessions de transport escolar i comunal, i a més vol recuperar part del mercat rus que la vella companyia havia tingut però que va perdre per la crisi.

Quant a la concessió del bus d’Andorra la Vella, Vinseiro ressalta que el preu de deu cèntims és una estratègia perquè “tothom pugui fer-lo servir i rebaixar el trànsit a la capital”, i va recordar que és el comú qui ha augmentat la subvenció per al servei “per això podem fer oferir aquest preu. Hem fet els números i podem renunciar als ingressos i posar un preu molt atractiu per a tothom”.

tracking