EDUCACIÓ

Els millors alumnes reben el 17è premi Nacional a l'Estudi

La Ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, ha premiat als cinc millors alumnes dels tres sistemes educatius aquesta tarda a l'Espai Columba

Els millors estudiants reben el 17è premi Nacional a l'EstudiEva Bosch

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els cinc alumnes amb millor expedient acadèmic han rebut aquesta tarda el17è premi Nacional a l’Estudi, atorgat per la Ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla. Els estudiantshan estatIker Pereira Lladó i Olga Daniela Montes Ribeiro,provinents dels sistemes educatius andorrà,Ramon Albareda Montenegro provinent del sistema educatiu espanyol,Raquel Maldonado de Sa iAngelica Beatriz Ferraz Carvalho del sistema educatiu francès.El guardó, dotat amb 3.000 euros, és un reconeixement a la tasca de l'estudiant amb millors notes de cada promoció durant el batxillerat o batxillerat professional. També tindran pagadesles despeses de matrícula durant tota la durada delsestudis de formació professional superior o de primer cicle universitari –a Andorra oa l’estranger.

La Ministra ha felicitat els estudiants pels seus mèrits, els ha animat a continuar el seu camí educatiu i els ha pregat "que torneu, i que tot el vostre talent i coneixement ens ajudin a fer una Andorra encara millor i més gran".

tracking