x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Detinguda la conductora de l'atropellament a l'avinguda Tarragona

La dona ha donat una taxa d'alcoholèmia de 0,85 grams per litre. El ferit pateix policontusions i resta en observació a l'Hospital de Nostra Senyora de Meritxell
L'accident produït aquest migdia a l'avinguda Tarragona

Detinguda la conductora de l'atropellament a l'avinguda Tarragona

L'accident produït aquest migdia a l'avinguda Tarragona

Alexandra Muratet
El ferit ha estat traslladat conscient a l'hospital

Atropellat un home a l'avinguda Tarragona

El ferit ha estat traslladat conscient a l'hospital

Alexandra Muratet
Actualitzada 26/06/2019 a les 17:48
La policia ha detingut la conductora que aquest migdia ha provocat un atropellament a l'avinguda Tarragona. La dona, no resident i de 57 anys, ha estat detinguda en donar una taxa d'alcoholèmia de 0,85 grams per litre i passarà a disposició judicial en les properes hores, segons fonts policials. La víctima és un resident de 52 anys que creuava per un pas de vianants situat davant de l'hipermercat Andorra 2000. Els serveis d'emergència han atès l'home en el lloc dels fets i l'han traslladat conscient fins a l'Hospital de Nostra Senyora de Meritxell. Segons fonts del centre hospitalari, el ferit pateix diverses contusions "importants" i se li estan realitzant proves. El vehicle, de matrícula espanyola, ha patit danys materials, concretament al capó i al vidre, i ha estat retirat per la grúa del departament de circulació.
Etiquetes
  • #12 Ricard
    (27/06/19 02:54)

    I potser es hora de començar a posar limits a coses com persones d'edat amb deportius de molts cavalls sota el cul. Quan ha pasat aquest accident ha avançat i a més de 100 una persona (sense dir sexe no sigui em titllin de masclista) d'edat molt avançada en descapotable vermell que ni ha parat i ha accelerat en veure l'accident.

    Respondre
  • #11 Veí
    (26/06/19 23:10)

    No és el primer ni serà l'últim. Mireu l'hemeroteca i veureu la quantitat d'accidents en 2anys. Potser caldria un radar per conscienciar els automobilistes. L'avinguda Tarragona està esdevenint un circuit tant per cotxes com per motos. 

    Respondre
  • #10 karlitos
    (26/06/19 22:24)

    Res de WHATSAPP....El puto mobil, que es pitjor que tot, la societat el sistema es comanda la vida i res la llei i la STA les interessa es el seu pa de cada dia à costa de tots inclos del whatsapp people.

    Respondre
  • #9 Va dir
    (26/06/19 22:03)

    Normal,muy normal,por la mañana me tomo un carrajillo,una copa de baileys,dos cervezas,2 o tres vermutes antes la comida,con la comida una botellita de vino después de la comida un par de carajillos,otra copa de licor,pero és que me entraron ganas de gin tonic bueno un par todavia no tengo suficiente...me compro una botella de agua a ver se bajo todo lo que he tomado,me subo al coche me voy para barcelona...lo dia a dia muchos....si conduces no bebas gracias los andamos en la selva de las carreteras te lo agradecemos

    Respondre
  • #8 Abc
    (26/06/19 21:31)

    Societat Whatsapp va dir..
    Tan perillosos son els que es creuen pilots de F1 com els destorbs vials: aquells que no utilitzen els miralls ni els intermitents i canvien de carril erràticament, aquells que estan penjats del telèfon i dels whatsapps, aquells que no saben que han de circular per carril dret i utilitzar l'esquerre nomès per avançar, aquells que van mirant a on sigui menys a la conducció, es salten els semàfors i passen coses com aquesta.

    Respondre
  • #7 Ando
    (26/06/19 21:23)

  • #6 Societat Whatsapp
    (26/06/19 20:32)

    El pa de tots els dies,els conductors mirant els whatsapp i els vianants mirant els Whatsapp, mentrestant,la policia mirant els Whatsapp i tot deu mirant els Whatsapp.

    Respondre
  • #5 Joan
    (26/06/19 20:14)

  • #4 Tret57
    (26/06/19 19:49)

    Trobo a faltar les opinions dels ineptes de sempre. Els que diuen que els controls estan sols per a recaudar.

    Respondre
  • #3 Joan
    (26/06/19 19:30)

    Fast & Furious va dir..
    Clar, és el perfil d'un boig carrerista il·legal, dona de 57 anys amb un Panda de 60cv i amb positiu per alcoholèmia...

    Respondre
Veure’n més
12
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts